در دهه های اخیر بهبود در توزیع درآمد، مبارزه با فقر و کاهش نابرابری یکی از اهداف مهم توسعه اقتصادی و اجتماعی و حتی از وظایف مهم دولت ها محسوب می شود. ازاین رو، توجه به توزیع نامتعادل درآمد و ریشه های پدید آمدن آن در جهت دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی مستمر و باثبات از اهمیت ویژهای برخوردار شده است. لذا مطالعه حاضر در راستای تحقق هدف عدالت اجتماعی، افزایش رفاه عمومی و حرکت به سوی توسعه اقتصادی مستمر و باثبات به ارزیابی تأثیر حکمرانیبر توزیع درآمد با تأکید بر اندیشه های امام علی(ع) می پردازد. زیرا حکمرانی در عصر کنونی به عنوان یکی از مؤلفه های مهم در کاهش نابرابری درآمد و فقر مطرح میشود. با توجه به آنکه رفتارهای حکومتی امام علی(ع)، بسیار قابل تأمل و درخور اندیشه است و دوران کوتاه حکومت ایشان، مصداقی جامع و الگویی ماندگار از حکومت حق و عدل بود از گفتارهای ارزشمند ایشان در مطالعه خود بهره برده ایم. نتایج مطالعه حاکی از آنست که حکومت امام علی(ع) بهرغم وجود دشواریهای داخلی و مانع تراشی های مخالفان و دشمنان، از مسیر عدالت و اهداف اسلامی خارج نشد. از این رو کشـــورها می توانند با بهره گیری از اندیشه های ارزشمند امام علی(ع) در حکومت و رهبری به اهداف عالیه اسلام که همانا اجرای حق و بسط عدالت اجتماعی و اقتصادی در جامعه بشری است، دست یابند.
شاه آبادی, ابوالفضل, & ساری گل, سارا. (1393). بررسی تأثیر حکمرانی بر توزیع درآمد با تأکید بر اندیشه های امام علی(ع). فصلنامه پژوهشنامه نهج البلاغه, 2(6), 1-15.
MLA
ابوالفضل شاه آبادی; سارا ساری گل. "بررسی تأثیر حکمرانی بر توزیع درآمد با تأکید بر اندیشه های امام علی(ع)". فصلنامه پژوهشنامه نهج البلاغه, 2, 6, 1393, 1-15.
HARVARD
شاه آبادی, ابوالفضل, ساری گل, سارا. (1393). 'بررسی تأثیر حکمرانی بر توزیع درآمد با تأکید بر اندیشه های امام علی(ع)', فصلنامه پژوهشنامه نهج البلاغه, 2(6), pp. 1-15.
VANCOUVER
شاه آبادی, ابوالفضل, ساری گل, سارا. بررسی تأثیر حکمرانی بر توزیع درآمد با تأکید بر اندیشه های امام علی(ع). فصلنامه پژوهشنامه نهج البلاغه, 1393; 2(6): 1-15.